2017. őszi találkozó, Sárospatak

A 2017-es őszi programot Sárospatakon 2017.10.13-15 között tartottuk. A szervezését ketten vállalták. (Pammer István, Polonkay Sándor)

A szakmai program nem maradt el itt sem, a hotelben 5-től 6-ig korsóbemutatós beszélgetés zajlott.

Ezután Pammer Pisti a péntek esti borkóstolóval nyitott, külön busszal mentünk a Csubák pincészetbe, ahol jó hangulatban ettünk ittunk. A vacsora egy különlegesség volt: kenyérben sült csülök és kolbász. Volt zene, tánc, és kiköveteltük, hogy Pammer Pisti a kedvenc nótáját elénekelje.

A szombati egész napos autóbuszos kirándulás teljes programját szintén Ő szervezte meg – Sárospataki Református Kollégium meglátogatása, Hollóháza- porcelánmúzeum, Széphalom (Kazinczy Ferenc),Vizsoly, Mádi Zsinagóga ­– mindenhol idegenvezetéssel. A képek is tanúsítják, hogy nagyon jól sikerült a kirándulás, köszönjük!

A szombat esti borkóstolón Polonkay Sanyi szervezésében vettünk részt Tállyán, ahol finom vacsora, jól sikerült pincebemutatás mellett szintén nagyon jól éreztük magunkat. Neki is köszönjük a szervezést.

Vasárnap reggeli után a társaság egy része még ellátogatott Tokajba. Természetesen itt is Pammer Pisti volt a vezető. Jó hangulatú közös ebéd után indultunk haza.